NMGN.tech Kickoff – Oktober 2017

In oktober 2017 organiseren we de eerste editie van NMGN.tech, de nieuwe naam van onze bekende NijmegenPHP meetup. Dit staat ons toe om ons te richten op meer talen, meer technieken en nog meer kennisoverdracht. 

Met de introductie van een nieuwe naam komt ook een nieuwe organisator. Sebastiaan Andeweg (aka Seb) komt het team vanaf deze maand versterken!

Net als met de eerste NijmegenPHP zijn we ook deze editie weer welkom bij BliXem Internet. 

Schema
18.30u – Deuren open
19.00u – Pizza wordt bezorgd!
20.00u – From Doctor to Coder: A Whole New World? door Aisha Sie

From Doctor to Coder: A Whole New World? door Aisha Sie
Iedereen die zichzelf omschrijft als “coder” moest ooit ergens starten. Sommigen van ons maakten deze start in een totaal ongerelateerd vakgebied. Dit praatje brengt je mee op de roerige reis van een jonge dokter van de wonderlijke wereld van de medische academie naar het gruwelijke gebied van tech. We zullen reflecteren op zowel verschillen als overeenkomsten tussen de medische en technische werelden en het leerproces na een carrière switch. We gaan praktische inzichten bespreken over datgene wat leren binnen tech uniek maakt en hoe dit wellicht nóg beter kan, en “behind the scenes of tech” ontdekkingen waarvan deze newbie coder zich liever had beperkt tot zalige onwetendheid.