SPECIALE MEETUP: Nijmegen PHP @ ICT-Smart

Een goed begin (van het nieuwe jaar) is het halve werk, daarom willen we je graag uitnodigen voor een ICT-event in Nijmegen waar NijmegenPHP bij betrokken is. 

Op woensdag 25 januari gaat ICT=Smart plaatsvinden bij de HAN, we organiseren dit niet alleen, maar samen met ICT Netwerk Nijmegen en alle IT-Meetups in de regio. 

Het gaat een zeer gevarieerd evenement worden en we denken dat jij hier ook wel interesse in zult hebben. Alle info, het programma en de (gratis maar verplichte) inschrijving staat op https://ict-smart.nl

Wij zijn natuurlijk het meest trots op de meetup sessie die wij hebben geregeld:

Waarom elke developer Plato moet lezen
door Omar Reiss

Als filosoof kan programmeren een Platonische ervaring worden. Het proces van de architectuur van software maken doet veel denken aan wat Plato beschrijft als maieutikê; het Socratische proces van vragen stellen die uiteindelijk leidt tot een anamnese.

Geen idee waar Omar het hier over heeft? Dan is deze lezing geschikt voor jou! Omar legt uit waarom, als programmeur, het begrijpen van deze filosofische concepten in je voordeel kan werken bij het leren programmeren en bouwen van nieuwe software. Hij zal een beknopt overzicht geven van enkele belangrijke epistemologische uitgangspunten in Plato’s denken en zal uitleggen hoe zij betrekking hebben op de programmering.

Als je een ontwikkelaar bent kan het bijwonen van deze lezing je inspireren om wat filosofie toe te voegen aan je ontwikkel vocabulair. Als je geen ontwikkelaar bent kan deze lezing helpen beter te begrijpen wat een ontwikkelaar de hele dag doet!

LET OP!
Een aanmelding (RSVP) voor deze meetup is niet geldig als aanmelding voor ICT=Smart. Je kan je alleen aanmelden via https://ict-smart.nl/inschrijven/